ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Οι σύγχρονες τάσεις ειδικά στον χώρο του τουρισμού απαιτούν την δημιουργία εμπειριών στον τελικό πελάτη/τουρίστα. Και καλούμαστε όλοι εμείς που λαμβάνουμε μέρος σε ένα έργο να επιτύχουμε αυτό σαν τελικό αποτέλεσμα.  Η πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο  δεν είναι πλέον αρκετά.

Οι  υλικές κατασκευές πρέπει να δημιουργούν συναισθήματα στον επισκέπτη του χώρου.  Τα χρώματα και οι υφές να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον επισκέπτη.  Το δωμάτιο που θα τον φιλοξενήσει και οι κοινόχρηστοι χώροι που θα τον εξυπηρετήσουν να μείνουν βαθιά χαραγμένοι στην μνήμη του.  

Ενστερνιζόμενοι πλήρως τις καινούργιες τάσεις, βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση του τελικού πελάτη/επισκέπτη και φροντίζουμε να του δώσουμε αυτή την εμπειρία ζωής.

 

Για εμάς «σωστό έργο» σημαίνει να έχει το έργο την ποιότητα που ταιριάζει στους στόχους του, να στοιχίσει όσο θα έχει προϋπολογιστεί, σύμφωνα πάντα με την ποιότητά του και τέλος να ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρόνου με συνέπεια στην ποιότητα και στο κόστος του.

Το τρίπτυχο  «ποιότητα – κόστος – χρόνος»  αποτελεί δέσμευση της εταιρείας μας  με τους πελάτες της.

 

Η χαρά της δημιουργικής διαδικασίας με την ανάλυση, την έρευνα και την επίλυση των προβλημάτων, η σκληρή δουλειά της κατασκευής, η αναζήτηση νέων προιόντων, ο συνεχής  αγώνας της τελειότητος  είναι ο μοναδικός δρόμος για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου που αναλαμβάνουμε.

Και νοιώθουμε τυχεροί που αμοιβόμαστε, κάνοντας αυτό που αγαπάμε.

 

Ευγνωμονούμε όλους όσους καλοπροαίρετα μας δυσκόλεψαν γιατί γίναμε καλύτεροι.

 


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο